Yritys

Kaikki eivät tee laatua, mutta me teemme. Olemme myös sanamme mittaisia ammattilaisia.”

– Matti Isomäki, yrittäjä.

DSCF1845

Saneerauspalvelun yrittäjällä Matti Isomäellä on yli 20 vuoden kokemus alalta. Yrittäjänä hän on toiminut vuodesta 2009 lähtien, ja Saneerauspalvelu Isomäki Oy perustettiin vuonna 2013.

Hänelle on tärkeää toteuttaa erilaisille ihmisille heitä ilahduttavia koteja ja muita tiloja.
– Nautin myös siitä, kun voin kirkkain silmin todeta, että meiltä työn tilaaminen ei ole riski.

Hän arvelee, että kovin monesta yrityksestä asiakas ei saa aikataulutakuuta eikä viiden vuoden täystakuuta kylpyhuone- ja saunaremontteihin. – Me voimme sellaiset takuut luvata, koska teemme takuulaatua.

– Minua ajaa halu ja suoranainen intohimo tehdä laatua, jota ei tarvitse jälkeenpäin hävetä. Saammekin usein työnjälkeen liittyviä kiitosviestejä asiakkailtamme. Itse toivon, että voisin olla aina asiakkaitteni arvoinen, hän toteaa.

– Työn arvostuksen ja työhön sitoutumisen opin jo lapsuudessa isältäni. Hänellä oli Lempäälässä oma autokorjaamoyritys. Isäni oli ahkera, tunnettu ja tykätty yrittäjä, joka vaati itseltään ehdottoman hyvää työjälkeä. Häneltä saatuja oppeja haluan kunnioittaa myös omassa yrityksessäni.

Saneerauspalvelu Isomäki Oy toimii Ylöjärvellä, ja työkohteita on Ylöjärven ja Tampereen lisäksi esimerkiksi Pirkkalassa, Kangasalla, Hämeenkyrössä, Lempäälässä ja Valkeakoskella.