Omakotitalon muodonmuutos

Mervi Mattinen-Similä löysi Matti Isomäen ja hänen Saneerauspalvelunsa aikanaan ystävänsä suositusten perusteella.

– Ja siitä se sitten lähti, iso pyörä pyörimään.

Vanhempieni aikanaan rakennuttama iso talo saneerattiin paljolti juuri Matin ja hänen ”poikiensa” avulla pieteetillä moderniksi kodiksi, tarkoin rakennusaikaista arkkitehtuuria kunnioittaen. Tulos on erinomainen.

Mervin ja hänen puolisonsa kodin on piirtänyt arkkitehti Olli Vaahtera. Nyt, noin 55 vuoden jälkeen toteutetut muutossuunnitelmat teki sisustussuunnittelija Maiju Koskinen.

– Otin tarjouksia useammaltakin alan yritykseltä, ja sekä suositusten että tarjousten perusteella uskoin, että Matilla ja hänen yrityksellään on riittävät resurssit ja taito toteuttaa tämä vaativa urakka. Enkä ollut väärässä, kertoo Mervi.

Talossa uusittiin kaikki pinnat, kylpyhuoneet ja vessat kokivat muodonmuutoksen, alimpaan kerrokseen rakennettiin kotiteatteri ja paljon muuta. – Työ sujui hyvin, jälki on kiitettävää ja mikä myös mukavaa, Matin ja hänen väkensä kanssa on niin helppo keskustella ja sovitella. Iso kiitos!

– Arvostan myös koko firman väen nopeaa reagointikykyä, palvelualttiutta ja rehellisyyttä, kiittelee Mervi Mattinen-Similä

asiakaskommentti-2