Kylpyhuone- ja saunaremontti

Unelmien koti-spa vai pientä pintaremonttia?

Minkälainen kylpyhuone olisi sinulle mieleen? Unelmoitko omasta rentoutumisen keitaasta höyrysaunoineen ja porealtaineen? Vai tarvitsetko vain päivitystä nykyisten märkätilojen pintoihin ja vesieristyksiin?

Oletpa sitten rakentamassa uutta tai remontoimassa vanhaa, voit luottaa Saneerauspalvelu Isomäen apuun.

5

Viiden vuoden takuu

Kylpyhuone- ja saunatilat ovat useimpien kotien kosteusherkimpiä ja samalla saneerauskohteina vaativimpia tiloja. Jotta kylpytiloista voisi rakentua kutsuva ja kaunis kokonaisuus, tulee tilojen perustöiden olla huolella tehdyt. Me Isomäellä uskallamme sanoa, että juuri sitä taitoa meillä on. Yrityksellämme on erityinen vesieristyssertifikaatti, joka takaa märkätilojen turvallisuuden. Osoituksena työmme laadusta annamme kylpyhuone- ja saunaremonteillemme viiden (5) vuoden takuun tehdystä työstä.

Tarkka dokumentointi

Kaikki märkätilaremontit myös dokumentoidaan ja tärkeimmät työvaiheet valokuvataan asiakkaidemme edun varmistamiseksi. Työn valmistuttua luovutamme asiakkaalle aineiston, josta selviää koko remontin työvaiheet. Mahdollista tulevaa asuntokauppaa ajatellen dokumentit toimivat tärkeinä todisteina turvallisuudesta ja luotettavuudesta.

Toimiva ja kaunis lopputulos

Teknisen toteutuksen ohella merkittävää on myös se, että kylpyhuonetilat ovat käyttäjänsä tarpeisiin toimivat, esteettiset ja kauniit. Kokeneet ammattilaisemme osaavat toteuttaa juuri asiakkaan toiveiden mukaiset, silmää miellyttävät ja ajanmukaiset ratkaisut.

Asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä

Hyvä maineemme pohjautuu pitkälti asiakkaiden suosituksiin hyvästä luotettavasta toimijasta. Tutustu täällä muutamiin tyytyväisiin asiakkaisiimme.

Kylpyhuone- ja saunaremontin eteneminen

Kun ryhdyt suunnittelemaan kylpyhuone- tai saunaremonttia, ota meihin yhteyttä. Teemme maksuttoman kartoituskäynnin kotiisi, jonka aikana keskustelemme toiveistasi ja tutustumme tiloihin. Sen perusteella laadimme tarjouksen, jonka käymme vielä yhdessä läpi joko kotonasi tai Saneerauspalvelu Isomäen tiloissa. Tässä vaiheessa tehdään vielä tarvittavat muutokset suunnitelmaan, jotta kokonaisuus vastaa kaikkia tarpeita.

Me hoidamme remontti-ilmoituksen, asbestikartoituksen ja muut tarvittavat etukäteisvalmistelut remonttia varten. Aloitamme työt sovittuna ajankohtana.

Työn alkaessa huolehdimme asunnon suojauksesta; alipaineistamme tilan, jottei pöly leviä muihin tiloihin.

Pidämme sinua jatkuvasti ajan tasalla remontin etenemisestä. Työ dokumentoidaan vaiheittain Kotopro-sovelluksella, jota voit halutessasi myös itse seurata reaaliajassa.

Työn valmistuessa paikat siivotaan ja pidetään loppukatselmus. Mahdolliset puutteet hoidetaan ripeästi kuntoon.

Asiakkaalle jää työstä dokumentointiaineisto ja kirjallinen 5 vuoden takuu.

Kylpyhuoneen sähkö- ja putkityöt

Sähkö- ja putkityöt hoituvat myös kauttamme jouheasti projektin edetessä. Näistä töistä vastaavat yhteistyökumppanimme, jotka ovat pitkän linja ammattilaisia.

Vesivahinkoja aiheutuu eniten pesutiloissa. Siksi on hyvä huolehtia, että omat pesutilat ovat ajanmukaisessa kunnossa. Hyvin tehty remontti ehkäisee parhaiten vesivahinkoja.

Kylpyhuone- ja saunaremontin hinnat

Kylpyhuoneen koko remontin hintahaitari on melko laaja, riippuen materiaalien ja laitteiden uusimisesta, muutosten laajuudesta ja tilojen koosta noin 15 000 – 50 000 euroa.

Ota meihin yhteyttä ja kerro tarkemmin toiveistasi. Tehdään juuri sinulle sopiva arvio remontin laajuudesta ja kustannuksista.

Vain paras on kyllin hyvää

Periaatteenamme Saneerauspalvelu Isomäellä on, että mitään ei jätetä sattuman varaan. Teemme työn aina huolella, niin, ettei asiakkaan tarvitse pelätä ikäviä yllätyksiä.

Kaikki, minkä teemme, sen teemme tinkimättömällä, kunnianhimoisella ja ammatillisella asenteella. Vain paras on meille kyllin hyvää.