Rintamamiestalon unelmien saunaosasto

Lehikoisen Elinan ja Ismon perheen perinteisessä rintamiestalossa asiat ovat hyvin.

Tamperelaiskodissa on rento tunnelma. Siellä asuu mukavia ihmisiä, äiti ja isä sekä perheen kahdesta tyttärestä nuorimmainen. Vanhempi tytär on jo lentänyt pesästä.

Käsistään kätevä perhe on tehnyt talossaan lukuisia pienempiä ja isompiakin remontteja, enimmäkseen omin voimin. Mutta se alimman kerroksen saunaosasto, se on aina jäänyt haasteellisuutensa vuoksi odottamaan ja odottamaan ja taas odottamaan, kunnes…

Niin, kunnes koitti päivä, jolloin perhe teki päätöksen: nyt se sauna uusitaan totaalisesti. Ja siihen työhön ei enää ryhdytä itse. Niinpä mentiin nettiin alan ammattilaisia etsimään.

Perhe seikkaili sähköisillä sivuilla, haravoi markkinoita ja tapasi muutamia tarjokkaita, kunnes löysi tutuntutun, joka kertoi uskottavasti Isomäen Matin Saneerauspalvelun taidokkuudesta. 

– Matti tuntui ymmärtävän heti sen, mitä haluamme. Hän teki suunnitelman, jota muovasimme vielä yhdessä. Näimme välittömästi, että vanhasta tilasta tulee erinomainen. Olihan meillä nyt kumppaninamme mies, joka osasi ja ymmärsi rintamamiestalojen päälle.

Sitten tulivat Saneerauspalvelun Juha ja Antti. Syntyi saunaosasto, jota Lehikoiset kutsuvat mestariteokseksi, lisäplussilla kohotetun kympin arvoiseksi.

– Kiitämme tekijäjoukkoa taidokkuudesta, mutta myös luotettavuudesta ja mukavuudesta. Heidän kanssaan oli helppo touhuta ja tulla toimeen. Arvostamme myös sitä, miten aktiivisesti tämä porukka kouluttaa koko ajan itseään pysyäkseen ammatillisesti ajan hermolla.

– Ja vielä: se artesaani-Antin puujälki – ihan huippua, sanovat Lehikoiset, Elina ja Ismo, tämän upean uudistetun saunan emäntä ja isäntä.

Elina ja Ismo Lehikoisen saunaosaston uudistus oli jäänyt haasteellisuutensa vuoksi odottamaan. Kun tutuntuttu kertoi Saneerauspalvelu Isomäen taidokkuudesta, oli remontin tekijä helppo valita.

Kuvia työkohteesta