Maalauspalvelut

RUMA-ruiskumaalaus

Ruiskumaalauksella voidaan pintakäsitellä kaikenlaisia pintoja. Voit tuoda meille maalattavaksi, petsattavaksi tai lakattavaksi kalusteovia, väliovia, kalusteita tai huonekaluja, vaikka mummon ikiaikaisen kiikkustuolin.

Nykytekniikalla varustetussa ruiskumaalaamossamme kodin irto-ovet, kalusteet ja erilliset huonekalut saavat nopeasti ja edullisesti uuden pinnan. Ruiskumaalaamme myös kotien ja konttoreiden seinät ja katot nopeasti ja ammattitaidolla. Pintojen pohjatyö tehdään huolella, sillä se takaa täydellisen lopputuloksen.

Tarjous alkaen 25 e/ovi

Edullisimmillaan teetät pikameikin keittiöösi hintaan 25,00 euroa/ovi. Pienellä lisäkorvauksella vaihdamme oviin uudet nupit tai vetimet ja paikkaamme pienet kolhut.

Avaimet käteen -paketti

Voit valita keittiöösi myös ns. avaimet käteen -paketin. Tarjous koskee talouksia, jotka sijaitsevat 20-25 kilometrin päässä Ylöjärven toimipisteestämme.
Paketti käsittää keittiön ovien irrottamisen, kuljettamisen maalaamoomme, palauttamisen ja paikoilleen asentamisen. Kokonaishinta on tässäkin tapauksessa vain 350 euroa.