Keittiöremontti

Unelmien keittiö vai uusi ilme?

Keittiö on kodin tärkein tila, jossa vietetään paljon aikaa muutenkin kuin ruokaa laittaessa. Kauniisti toteutetusta keittiöstä saat nauttia pitkään, ja hyvin tehty remontti on myös tulevaisuuden investointi, joka nostaa asuntosi arvoa.

Oletpa sitten rakentamassa uutta tai remontoimassa vanhaa, voit luottaa Saneerauspalvelu Isomäen apuun. Teemme remontit aina huolella, tinkimättömällä ja kunnianhimoisella asenteella.

Asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä

Hyvä maineemme pohjautuu pitkälti asiakkaiden suosituksiin hyvästä luotettavasta toimijasta. Tutustu täällä muutamiin tyytyväisiin asiakkaisiimme.

Keittiöremontin eteneminen

Kun ryhdyt suunnittelemaan keittiöremonttia, ota meihin yhteyttä. Teemme maksuttoman kartoituskäynnin kotiisi, jonka aikana keskustelemme toiveistasi ja tutustumme tiloihin.

Sen perusteella laadimme tarjouksen, jonka käymme vielä yhdessä läpi joko kotonasi tai Saneerauspalvelu Isomäen tiloissa. Tässä vaiheessa tehdään vielä tarvittavat muutokset suunnitelmaan, jotta kokonaisuus vastaa kaikkia tarpeita.

Me hoidamme remontti-ilmoituksen, asbestikartoituksen ja muut tarvittavat etukäteisvalmistelut remonttia varten. Aloitamme työt sovittuna ajankohtana.

Työn alkaessa huolehdimme asunnon suojauksesta; alipaineistamme tilan, jottei pöly leviä muihin tiloihin.

Kokonaisvaltainen keittiöremontti kestää noin kaksi viikkoa. Pidämme sinua jatkuvasti ajan tasalla remontin etenemisestä.

Työn valmistuessa paikat siivotaan ja pidetään loppukatselmus. Mahdolliset puutteet hoidetaan ripeästi kuntoon.

Keittiötilojen sähkö- ja putkityöt

Keittiössä on myös vesipisteitä ja sähköliitäntöjä, joten huolellinen suunnittelu ja asennus on tärkeää. Sähkö- ja putkityöt hoituvat kauttamme jouheasti projektin edetessä. Näistä töistä vastaavat yhteistyökumppanimme, jotka ovat pitkän linja ammattilaisia.

Keittiöremontin hinnat

Kokonaisvaltaisen ”kaikki uusiksi” keittiöremontin hinta sijoittuu 10 000 ja 30 000 euron välimaastoon, riippuen keittiön koosta, materiaaleista ja muista valinnoista.

Vain paras on kyllin hyvää

Periaatteenamme Saneerauspalvelu Isomäellä on, että mitään ei jätetä sattuman varaan. Teemme työn aina huolella, niin, ettei asiakkaan tarvitse pelätä ikäviä yllätyksiä.

Kaikki, minkä teemme, sen teemme tinkimättömällä, kunnianhimoisella ja ammatillisella asenteella. Vain paras on meille kyllin hyvää.