Työnäytteet ja asiakaskokemukset

Tutustu toteuttamiimme kohteisiin

Omakotitalon muodonmuutos

 

Paritalokodin uusi keittiö ja saunatilat

 

1920-luvun talon saunatilojen remontti

 

Perhekodin täydellinen uudistaminen

 

Rintamamiestalon unelmien saunaosasto

 

”Kaikki meni niin kuin sovittiin. Olen lopputulokseen erittäin tyytyväinen.”

Mäki-Ketelä

”Päätimme teettää omakotitaloomme kylpy- ja kodinhoitohuone- sekä saunasaneerauksen keväällä 2015.

 Urakoitsijaksi valikoitui Saneerauspalvelu Isomäki Oy. Heidän työskentelynsä oli ammattimaista, laadukasta ja lopputulokseltaan moitteetonta, myös toimitusajan osalta.

Tästä rohkaistuna päätimme syksyllä 2015 teettää vielä heillä kaikkien muidenkin tilojemme kunnostuksen (tapetointi, maalaus ja parkettilattioiden hionta sekä sävytys). Olimme tyytyväisiä myös tähän urakkaan ja voimmekin suositella heitä vastaaviin töihin.”

Markku Soini

”Paras tapaamamme remonttifirma. Kokemusta löytyy monenlaisesta säheltäjästä, mutta te olette ammattilaisia. Teitä uskaltaa suositella ilman mitään epäilyksiä – ja työn jälkikin puhuu kyllä puolestanne. Iso kiitos!”

Piia ja Teemu

”Kylpyhuone- ja saunaremontissamme työnjälki erinomaista. Remontti valmistui rivakasti ennen määräaikaa ja ilmenneet lisätyöt eivät pidentäneet remontin kestoa.

Pintamateriaalit ja kalusteet määrittelimme itse, mutta teknisen suunnittelun osalta luotimme urakoitsijan asiantuntemukseen, mitä ei ole tarvinnut katua.

Työmaa ja välitön ympäristö olivat työpäivän päätteeksi siistissä kunnossa. Erittäin varteen otettava vaihtoehto seuraavan remontin suorittajaksi. Suosittelemme lämpimästi.”

 

Mika Sulkusalmi

”Olimme tyytyväisiä remonttiin, joten sen sanominen on helppoa.

Teetimme 70-luvun alussa rakennettuun omakotitaloomme saunan ja pesuhuoneen, kahden wc:n sekä uima-allashuoneen täysremontin. Samalla uusittiin käyttövesiputkistoa tarvittavilta osin. Laatoitus- ja kalustesuunnitelman teki Laattapiste. Isomäki Oy oli remontin pääurakoitsija, ja he osallistuivat myös suunnitteluvaiheessa eri vaihtoehtojen arviointiin ja toteutustavan valintaan. Remontti kesti noin 10 viikkoa.

Olimme erittäin tyytyväisiä sekä työn laatuun että remontin sujumiseen. Työntekijät olivat luotettavia ammattilaisia, jotka tekivät hyvää jälkeä sovitussa aikataulussa. Asuintilojen suojaus tehtiin hyvin, ja paikat jätettiin siistiin kuntoon työpäivän jälkeen. Kustannukset pysyivät budjetissa, ja erikseen sovitut lisätyöt hoidettiin ripeästi ja hyvin.”

Hannu ja Silva Paunonen

”Asiat sujuivat jouhevasti. Siitä pidettiin kiinni mitä sovittiin. Erityisen tyytyväisiä oltiin kun paikalle tultiin joka päivä heti aamusta. Työn laatuun ollaan tyytyväisiä, erityisesti saunasta tuli erittäin hieno. Kaikki toimi niin kuin pitikin. Kiitokset kaikesta!”

”Saneerauspalvelu Isomäki toteutti 1960-luvun alun omakotitalomme saunatiloihin kokonaisvaltaisen remontin lattiasta kattoon alkusyksyllä 2015. Remontin pohjaksi esitetyt suunnitteluratkaisut olivat perusteltuja ja toiveemme otettiin niissä hienosti huomioon.

Itse työt kävivät varmasti ja ammattitaitoisesti ja jälki on huolellista ja laadukasta. Myös kustannusarvio ja aikataulu pitivät kutinsa.

Arvostamme erityisesti sitä että remontin aikana yhteydenpito Isomäkeen oli mutkatonta ja työn toteutustapaa voitiin tarkentaa sen edetessä. Olemme tyytyväisiä uusittuun saunaamme ja voimme varauksitta suositella Saneerauspalvelu Isomäkeä myös muille!”

Marko Mäkinen ja Anja Sirkka, Ylöjärvi